Wasa Wellness, Pitkänlahdenkatu 13 Maanantaisin 13.1-27.4 klo 19:15

Keep the Body Beautiful  –  Maanantain tunnit sopivat hyvin aloittelijoille mutta myös joogaa jo pidempään harrastaneille. Joogaliikkeet vähentävät fyysistä stressiä, korjaavat ryhtiä vapauttamalla jännitystä, vahvistavat selkää ja auttavat pitämään kehon terveenä. Jooga on myös tajunnan avautumista ja sisäisen tasapainon ja ilon löytämistä. Jooga auttaa myös hyväksymään ja rakastamaan itseäsi ja omaa kehoasi juuri sellaisena kuin se on. Säännöllisellä harjoittelulla tästä kaikesta syntyy elämän harmonia.

Kevään aikana tehdään kehoa ja mieltä puhdistavia harjoituksia, vahvistetaan immuunivastetta ja huolletaan selkää. Kaikki tunnit sisältävät hengitysharjoituksia, fyysisiä harjoituksia, rentoutuksen ja meditaation.

Joogasarjat ja meditaatiot vaihtuvat 2 viikon välein.

Opetus Suomeksi ja Englanniksi.

Wasa Wellness, Pitkänlahdenkatu 13 Keskiviikkoisin 8.1 -22.4 klo 19:15

Peace Love And Prana

Vuosi 2020 aloitetaan pitämällä huolta omasta hyvinvoinnista ja jaksamisesta. Omassa elämässä saattaa olla turbulenssia tai muutoksen tuulet puhaltaa. Maailmassa vallitseva epävakaus ja luonnonmullistukset huolestuttaa. Kuinka itse voin säilyttää tasapainon, rauhan ja ilon myllerryksestä huolimatta?

Kaikkiin muutoksiin emme pysty vaikuttamaan ja silloin onkin tärkeää että voimme muuttaa omaa mieltämme niin että voimme rauhallisin ja luottavaisin mielin ottaa yllättävätkin muutokset vastaan.

Kundaliinijooga harjoituksilla, hengityksellä ja meditaatioilla luot rauhaa, rakkautta, iloa ja elinvoimaa elämääsi.

Joogasarjat ja meditaatiot vaihtuvat 2 viikon välein, sopivat sekä aloittelijoille että kokeneille joogaajille.

Opetus Suomeksi ja Englanniksi. Teaching in Finnish and in English.

10xkortti 140e voimassa 3kk, 5xkortti 70e voimassa 2kk, kertamaksu 15e, voit maksaa kortilla, käteisellä tai Tyky seteleillä.

VARMISTA PAIKKASI sointu@netikka.fi 0505920191 www.nauramaan.fi

Maksun voit suorittaa myös tilille Prana Shakti FI81 80001271237365, viestikenttään: oma nimi, Kundaliinijooga. Saat kortin kun tulet tunnille.

AAMUSADHANA  2 ½ tunnin maksuton aamuharjoitus, Wasa Wellness Pitkänlahdenkatu 13

Sunnuntai 12.1 klo 7-9:30

Sunnuntai 8.3 klo 7-9:30

Sunnuntai 5.4 klo 7-9:30

Täällä sinulla on mahdollisuus tavata muita joogeja ja vaihtaa kuulumisia. Aloitamme meditaatiolla jossa luetaan Japji n.20min jonka jälkeen fyysinen asana harjoitus ja rentoutus. Lopuksi 60min mantrameditaatio, 7 erilaista mantraa.  Yogi Bhajan on antanut aamusadhanan keinoksi selvitä arkipäivän haasteista. Sadhana kehittää myös kollektiivista tietoisuutta. Jos tunnet itsesi väsyneeksi, uupuneeksi tai ahdistuneeksi, juuri silloin kannattaa aamusadhanaan tulla. Voit vaikka köllötellä alustalla ja ryhmän yhteinen energia auttaa korjaamaan ja tasapainottamaan sen mikä ei toimi. Halutessasi voit antaa lantin teetarjoilusta.

Arbiksella kundalinioogaa tiistaisin 14.1-24.3  ja  torstaisin 16.1-26.3 klo 18 (På Svenska)ilmoittautumiset Vaasa opiston kautta.

Folkhälsan Vasa MediYoga (på Svenska) Maanantaisin  20.1-27.4 klo 15-16 ilmoittautumiset: jannica.silvander-koskinen@folkhalsan.fi   

Folkhälsan Vasa 50+ kundaliniyoga (på Svenska) Keskiviikkoisin 22.1-29.4  klo 9-10:30 ilmoittautumiset: jannica.silvander-koskinen@folkhalsan.fi

Kategoriat: Yleinen