Alanyan Jooga Retriitti 17-22.5 2020

Kevään joogamatka järjestetään tänä vuonna yhteistyössä Avenia Mountain Boutique hotellin, Pauliina Müftüoğlun kanssa . Hotelli sijaitsee noin 30km Alanyasta, Taurus vuoren laaksossa. Asutusta ei ole lähipiirissä, ainoastaan hotellin oma viljelijä/maatilan hoitaja. Täällä voit unohtaa arjen kiireet, sosiaalisen median ja sähköpostit, WIFI yhteyttä ei ole mutta tarpeen vaatiessa on mahdollisuus vuokrata mokkula. Hotellilla on myös uima-allas joka on käytössä jo toukokuun alussa. Tämä on unelma paikka levolle, rauhoittumiselle ja itsesi kuuntelemiselle. Täällä voit tuntea luontoyhteyden, nauttia mahtavista maisemista, auringosta, valosta ja herkullisesta ruuasta.

Matka tarjoaa

Päivittäiset Kundaliniyoga –ja meditaatio harjoitukset jotka piristävät, lisäävät luovuutta ja viereyttä. Mantra laulanta hellii koko järjestelmää, kehoa, mieltä ja sielua. Samalla tutustut elämäsi tärkeimpään ihmiseen, itseesi. Retriitin aikana teemme myös retken Sapaderen Kanionille. Kanjonin luonnonkauneus on mykistyttävä. Pienet purot ja putoukset virtaavat yli kivien paratiisimaisessa ympäristössä. Siellä voit myös pulahtaa virran turkoosinkirkaseen 10°C veteen. Hotellin lähiympäristöön teemme opastetun piknik patikoinnin ja yhden vuorokauden pyhitämme hiljaisuudelle jolloin emme kommunikoi toistemme kanssa. Hiljaisuus pääsee puhumaan sisällämme sekä puhdistamaan että hoitamaan meitä. Hiljaisuuden kautta pääsemme oman luovuutemme lähteelle.

Majoitus vaihtoehdot:

4 hh hengen perhehuone,  jossa 2hh huone ja väliovella erotettu toinen huone, jossa kaksi sänkyä 530e

2hh 580e

2 hengen huone 1:lle 705e

Hinnat sisältävät: aamiaisen, kevyen salaatti/keitto lounaan, päivällisen ja ruokajuomana veden. Retken Sapaderen Kanionille ja opastetun piknik patikoinnin sekä jooga- ja meditaatio 2 x päivässä.  Ruoka on kasvispainotteinen, ei sisällä lihaa.

Hinnat eivät sisällä lentoja eikä lentokenttäkuljetuksia. Lisämaksusta on mahdollisuus kuljetukseen hotellille. Suoria lentoja Alanyaan Gazipazan kentälle lentää Finnair 3,5h

Ilmoittautumismaksu 150e maksetaan matkaa varattaessa, viikon sisällä tilille Prana Shakti

FI81 8000 1271237365 Viestikenttään Alanya 2020

Varausmaksu on sitova ja sitä ei palauteta jos joudut perumaan matkasi. Maksu kattaa peruutuksesta aiheutuvat kustannukset. Loppusumman maksat viimeistään 15.2. 2020.(voit maksaa 2:ssa osassa)

 Lähde mukaan nauttimaan ja rentoutumaan !

Sointu ja Pauliina ottavat sinut avosylin vastaan.

Palautetta kevään 2018 joogamatkalta:

”Suuret kiitokset ohjaajalle 10+”

”Uusia ihania elämyksiä”

”Joogatunnit olivat aivan mahtavia, minulle aivan uusi kokemus, kundaliinijooga, vei mukanaan. Pätevä ohjaaja”

”Kokemus ohjaajasta ja oppaasta; koin heidät asiansa osaavina, turvallisina, lämpiminä, huolehtivaisina”

Palautteet on jätetty nimettöminä.

Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää matkasta ja lähetän päiväohjelman.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: sointu@netikka.fi, GSM 0505920191

Kategoriat: Yleinen